top of page
Vervisch klein (45).jpg

PLAATBEWERKER

FUNCTIEPROFIEL

​Om het team te versterken, is de firma dringend op zoek naar een plaatbewerker. Dit voor het snijden (guillotineschaar), plooien (plooibank), snijbranden (plasma en autogeen) van allerhande plaatwerk, voornamelijk voor de bouwsector (plaatdikte 1 tot 150 mm). Alles wordt ter plaatse klaargemaakt in het atelier waar een rolbrug ter beschikking is. Verder help je mee om bestellingen op maat klaar te maken voor de klanten.

 

VERWACHT

​​Een specifiek diploma is niet van belang, ervaring is een belangrijke factor. Er wordt verwacht dat je in eerste instantie goed overweg kan met een conventionele plooibank en een technisch plan kan lezen. Naar persoonlijkheid toe, gaat de firma op zoek naar iemand die zelfstandig en nauwkeurig kan werken, stipt is en bovenal klantvriendelijk.

AANBOD

Een contract in een 40-urenstelsel. Verder kan je rekenen op een gevarieerd takenpakket waarbij iedere opdracht telkens verschillend is (stukwerk). Tot slot kom je dagelijks in contact met de klanten. Je kan rekenen op een motiverend loon op basis van kennis en kunde.

bottom of page